Grafisk design

Behöver du en design för en skylt, annons eller en logotyp?

Designhjälp & Originalarbete

Om du saknar eller behöver ta fram ett design-original eller behöver hjälp att vektorisera befintliga skisser så finns vi till hjälp med snabba resultat. De flesta företag tar hjälp av oss i någon form att ta fram förslag som vi förbereder för tryck.

Logotyper

Nyckeln till en bra och kostnadseffektiv logotyp är unik igenkänning med ett enkelt budskad och det kan ta tid tills man skissat rätt. En ogenomtänkt logotyp som inte använder trycksäkra färger, eller inte förmedlar sitt budskap på rätt sätt kan leda till dyra följdkostnader när man ska budgetera för marknadsföring; ex. tröjtryck, reklamtid etc.

Grafisk profil

Utöver bara en logotyp är en grafisk profil en manual med riktlinjer som beskriver hur ex. ett företag eller organisation representeras och ger alla inblandade parter klara instrutioner.

En grafisk profil innehåller regler för använindng av logotyp, typsnitt, tryckfärger och grafiska element. Inkluderar även mallar för ex. kuvert, visitkort, A4-dokument och presentationer. Allt tillsammans skapar en röd tråd på hur företaget syns utåt.

Profilering

Att profilera sitt företag är en markandsstrategi som kan man vinna mycket på när det kommer igenkänning. När man trycker upp sin logotyp på pennor, arbetskläder, kaffekoppar etc. skapar ett proffsigt helhetsintryck. Skicka oss gärna ett mail med era önskemål av produkter så tar vi fram en offert och designförslag.

Har du frågor kring pris eller önskar att beställa?

Eller skicka ett mail till info@signssweden.se

Copyright © 2019 SIGNS Corporation AB.

Alla rättigheter reserverade med reservation för eventuella fel och förändringar.
Vi förbehåller oss för rätten till producerade original och designförslag.