Skydd för bilen

Efter att vi har tagit hand om din bil och gjort de åtgärder som behövdes göras kan du behöva skydda din bil för att minska risken att samma sak händer igen. Det finns olika bilskydd som du kan köpa för att säkra bilen. Det är dock inte 100 % procent säkert att din bil blir helt skyddad trots att du har ett sådant skydd, för som du säkert vet så kan olyckor alltid hända.

Image
Image

Vindruteskydd

Ett vindruteskydd är exakt vad det låter som , det vill säga ett skydd för vindrutan på bilen. Det kan du har på när det är kallt ute så att bilen framruta inte blir frostig. Med ett vindruteskydd kommer frosten inte in till vindrutan - du behöver då inte skrapa rutan varje morgon du ska till jobbet. Ett vindruteskydd är även bra om du parkerar under ett träd och vill slippa att ekollon ramlar ner på rutan eller att fåglar bajsar på den.

Biltäcke

Ett biltäcke skyddar bilen fram och bak, från sida till sida. Du trär helt enkelt över täcket över bilen på samma sätt som du lägger ett par solglasögon i en tygpåse för att få skydd. Du kan dock inte köpa vilket biltäcke som helst eftersom att alla bilar inte är lika stora och kommer i samma modell. Är du osäker kan du alltid höra med personalen eller googla din bilmodell plus biltäcke. Biltäcke kan även kallas för bilskydd, bilkapell, bilöverdrag och liknande. Därför behöver du inte bli förvirrad eller orolig för att du har köpt fel skydd till din bil - kärt barn har helt enkelt många namn.

Image